Escoltar i aconsellar, pensar i crear, dissenyar i dibuixar… fer realitat els somnis de les persones que arriben a vosaltres volent fer un canvi a la seva llar, és part de la vostra feina. Teniu sort, en certa manera té un component màgic. Transformeu espais, reconvertiu zones desaprofitades en estances inimaginables i confortables, doneu una nova perspectiva i dimensió a casa nostra que és en definitiva el lloc que tenim per sentir-nos segurs, acollits, feliços, tranquils.

“Llar dolça llar”, “hogar dulce hogar”, “home sweet home”…

Els vostres projectes contemplen sovint incloure els nostres mobles i l’acabat amb el que decidiu fer-ho serà un factor important, és el que donarà la personalitat final al vostre treball.

A MB CONCEPT ho sabem i és per això que hem preparat nous mostraris, tenint en compte les noves tendències del mercat ara hem incorporat fustes vernissades, noves melamines i mantenim els lacats brillants i satinats, blanc i de color. Diferents opcions per ensenyar, triar i fer les combinacions que més us convinguin.

Confiem en que la sel.lecció que hem fet us hagi agradat.

Fins aviat.

Montse