Tots sou importants…notícies, espais, projectes per compartir…

Avui dediquem aquest post a un dels nostres clients, un client que va començar a treballar amb nosaltres ja fa molts anys i que sempre hi ha confiat. He d’explicar-vos que van tenir molt a veure amb el nostre canvi de nom. Sovint ens encarregaven mobles de tot tipus i ens van suggerir que l’antic “MOBIBAÑO” no ens deixaria créixer en la direcció que voliem agafar, poder fabricar qualsevol dels vostres dissenys de mobles a mida.

Sempre havien estat en un acollidor estudi al barri de la Barceloneta, però amb el pas del temps els hi ha quedat petit: projectes cada cop més grans i atrevits portats a terme gràcies a la professionalitat i talent de tots els que en formen part, han fet que decidissin traslladar-se a un espaiós local, al barri de l ‘Eixample, el qual han rehabilitat i transformat en un lloc exquisit.

Sé que l’han dissenyat entre tots i que cadascún dels que hi treballa ha aportat les seves idees i la seva creativitat. Convida a entrar-hi i un cop dins és difícil trobar el moment de marxar.

A nosaltres ens van encarregar una part del mobiliari que dona vida a aquest nou espai tan especial, ha estat una col.laboració molt interessant i n’estem molt satisfets.

Moltes gràcies a tot l’equip d’ESPAI 31 per confiar en la nostra feina i enhorabona per haver tirat endavant un dels vostres somnis!

 

L’EQUIP DE MB CONCEPT.