Dedicar unes línies als vostres projectes sembla que ha tingut bona acollida, pot resultar interessant veure com treballen altres professionals amb els quals  compartiu la mateixa passió: transformar espais, convertir-los en pràctics, bonics, confortables…

Avui la fotografia que us mostrem, perquè ens encanta, correspon a un moble-llibreria fet amb acabat rexapat de fusta roure i laca blanca satinada, va ser un encàrrec d’ un client nostre que reformava un pis sencer a Barcelona, client que gairebé diria, conec des d’els inicis de la meva trajectòria com a comercial del sector.

Es tracta de CLYSA,  Cornellà del Llobregat i Barcelona, combinen estudi i show-room: últimes tendències, mirant endavant i sempre en marxa. L’equip de professionals que hi treballa, amb un bon lideratge al capdavant, aconsegueixen resoldre qualsevol repte plantejat i relacionat amb la rehabilitació i l’interiorisme.

Han passat uns quants anys de la seva primera comanda i esperem poder continuar col.laborant en la fabricació dels seus dissenys de mobles a mida, ens complau molt que hi comptin. Què bé, moltes gràcies!

Per cert, es diu, es comenta, es rumoreja…que durant aquest any ens sorprendan 😉

Quedem a l’espera de noves notícies…

Cordialment,

 

L’EQUIP DE MB CONCEPT