Avui va de bany...

Ja tocava parlar-ne, no oblidem que els nostres mobles fets a mida van tenir els seus inicis en el mobiliari de bany, a MOBIBAÑO ja en feiem de tota mena i ara podeu seguir demanant qualsevol disseny que necessiteu.

En la fotografia que us mostrem voliem ensenyar-vos que un moble de línia clàssica, fet en melamina roure decapé i format per tres mòduls de calaixos amb tirador mate,  pot anar combinat amb materials tan actuals  com és la pedra acrílica. En aquest cas l’aposta va ser incorporar una encimera Avonite Surface que inclou un sòcol amb curvatura a pared i lavabo rectangular, tot integrat en una mateixa peça.

Resultat final:  bonic, elegant, funcional, actual…

El Ricard Anés, dissenyador d’espais i responsable del projecte ens va comunicar que els seus clients estan molt contents. Nosaltres també, perquè hem pogut materialitzar el seu disseny i perquè és un gran professional que diposita sempre la seva confiança en nosaltres. Gràcies.

Salut!

 

L’EQUIP DE MB CONCEPT