Bon dia!!

Setembre, un mes ple d’il.lusions, ja hem tornat de les vacances i us voliem saludar.

És cert que el balanç final de l’any es fa al desembre, però tenim la sensació que amb setembre inicien “nou curs”, potser és una mica el record que tots portem dins de “la vuelta al cole” , nova agenda, nous llibres, nou estoig, nous profes etc… i a la vegada la seguretat que et donava retrobar als amics de sempre i un entorn on eres ben rebut i acollit.

Nosaltres tenim la sort de poder pensar que comencem nova etapa, en un mateix entorn, amb bons companys i amb clients ja consolidats, els nous sempre seran ben rebuts.

Varem finalitzar juliol amb la feina compromesa acabada, no ens posarem nota, però sabem, gràcies a molts de vosaltres, que ven progressar adequadament i aquest “curs” volem seguir amb bones qualificacions.

Així doncs, aquí ens teniu, els vostres encàrrecs són els nostres deures, la nostra feina, objectius i reptes nous per a seguir aprenent i creixent a tots el nivells i al vostre costat.

Benvinguts, és hora de treballar!!

 

L’EQUIP DE MB CONCEPT.